Home
Prevence a školení

Popis kategorie Prevence a zásahy....



Den pro zdraví Tisk Email

Opětovně jsme se zúčastnili Dne pro zdraví pořádaný SZŠ a VZŠ 5. května. Po celé škole představilo několik organizací své preventivní či na zdraví zaměřené programy. Namátkou PČR, HZS, MP, ZZS, dodavatelé zdravotnických pomůcek a vybavení a další. Jednotilvé studijní obory této školy (záchranáři, sestry, dietní sestry, porodní asistentky, atd.) zde předvedly své dovednosti a aktivně zapojily příchozí nívštěvníky. Akce byla zaměřena především na žáky základních a středních škol.

Celý článek...
 
Dětský den na ZŠ Tisk Email

V rámci oslav Dětského dne jsme na Základní škole U Boroviček na Bílé Hoře připravili lezeckou aktivitu. Akce byla určena nejen pro děti tamní školy, ale i pro mnoho návštěvníků z okolních škol.
Dětem jsem umožnili být na laně v pozici záchranářů. Slaňovali stejně jako záchranáři, sami ovládali slaňovací brzdu, tedy žádné spouštění. Akce se setkala s velkým ohlasem.

Celý článek...
 
Školení JSDH na Alkazaru Tisk Email

Ve spolupráci s hlavním pořadatelem SDH Praha - Kunratice proběhlo celodenní seznamovací školení - výcvik jednotek SDH z Prahy v lanových technikách. Cílem bylo přítomné jednotky seznámit s problematikou práce ve výškách a umožnit jim praktické vyzkoušení uvedené problematiky. Vše s ohledem, aby na závěr školení měli o mnoho více podkladů k rozhodnutí, zda-li je vhodné a potřebné se této problematice v jednotce detailněji věnovat.

Celý článek...
 
Speciální práce ve výškách - zasněžování Tisk Email

Zasněžení střechy domu v Praze Chodově pomocí sněžného děla.

Celý článek...
 
Traverz přes Lužnici Tisk Email

V rámci teambuldingové akce pro pozvané zástupce prodejců Škoda Auto, a.s. z Ruska jsme připravili při jejich putování v okolí Tábora nejen po řece malou akci. Vystrojili jsme lanovku ze skalnatého břehu přes řeku Lužnici. Převýšení činilo cca 40 m a délka lanovky byla cca 80 m. V průběhu dne bylo postupně převezeno cca 30 osob. Jako zpestření měli vlasní odpojení s dopadem přímo do raftu (do vody).

 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 Další > Konec >>

Strana 3 z 5

Náhodný obrázek

(c)2009 Hasici-Rescue ; Powered by Joomla!