Home Prevence a školení
Prevence a školení
Služby které nabízíme Tisk Email

Dnes vám představíme služby, které nabízíme.

Pokud opomeneme zásahovou část, tak hlavní těžiště našich služeb je ve školení lanové techniky. Zaměřujme se na školení záchranných sborů a to od základního pohybu a jištění ve výškách až po lezecké specialisty. Taktéž školíme širokou veřejnost pro tzv. práci ve výškách. Našimi frekventanti jsou nejčastěji JSDH nebo dobrovolné záchranné organizace, tak i pracovníci nejrůznějších firem. Speciálně se také věnujeme záchranným týmům kynologů. Zde je seznamujeme se základy kotvení, vybudování lanového přístupu a především pohybu psovoda a psa po laně.

Celý článek...
 
Uzel na konci lana Tisk Email
Uzel na konci lana.
Už je to skoro fenomén, který je ale pro stále mnoho lezců nepodstatnou věcí. Z mnoha nehod si ale dovolíme tvrdit opak - tedy je to věcí přímo životně důležitou.

Celý článek...
 
SOS 2013 Tisk Email

Na souteži SOS 2013 extreme jsme zajišťovali jedno ze soutežních stanovišť - traverz přes rokli.
Soutěžící měli za úkol vyprostit osobu na traverzu v bezvědomí a provést následné vyšetření a ošetření. Hodnotila se jak správná komunikace se ZOS a KOPIS, vlastní bezpečenost, rychlost, ale i šetrnost ke zraněné osobě. V neposlední řadě správný postup vyšetření a monitorování zraněné osoby s přípravou k transportu. Důraz byl kladen na správný metodický postup a polohování.
Dg. trauma z visu.

 

Celý článek...
 
Představujeme Tisk Email
PŘEDSTAVUJEME
Připravujeme pro vás sérii mini článků nazvanou „představujeme“. Budeme se vám snažit přiblížit o kus blíže náplň naší organizace, naše vybavení a v neposlední řadě členskou základnu.

Celý článek...
 
PF 2012 Tisk Email

PF 2012

Přejeme vám abyste i v roce 2012 mířili stále vpřed.

Celý článek...
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 Další > Konec >>

Strana 2 z 5

Náhodný obrázek

(c)2009 Hasici-Rescue ; Powered by Joomla!