Home Zásahy
Zásahy
Součinnostní cvičení s HZS hl. m. Prahy Tisk Email

Součinnostní cvičení jednotky H-R a lezeckého družstva HZS hl. m. Prahy stanice číslo 6 (Krč) směna A. Námětem cvičení byla záchrana osob z podzemního díla jak pomocí evakuačního postroje tak nosítek.

Celý článek...
 
Opětovné nasazení Tisk Email

Ve dnech 10. a 11.11.2010 jednotka opět na žádost Policie ČR pátrala po devítilleté Anně Janatkové v Praze. Tentokráte bylo nasazení jednotky dále severně po proudu řeky - oblast od Bohnic až po Drahaň.

Celý článek...
 
Pátrání po Anně Janatkové Tisk Email

Jednotka byla na žádost Policie ČR nasazena do pátrání po devítilleté Anně Janatkové v Praze Troji. Po dobu několika dnů jednotka vyjížděla na průzkumy podzemních prostor, zbytků sklepů po již neexistujících chatkách, kanalizačních sytémů a v neposlední řadě k velkému množství studní. Nalezené objekty byly plné odpadků, což ztěžovalo průzkum nebo byly částečně zasypané a zřícené.

Celý článek...
 
Záchrana v Alkazaru Tisk Email

Při cvičení záchraných technik v lezecké oblasti Alkazar jsme byli svědky nehody, u které jsme provedli prvotní zásah.

Celý článek...
 
Odstraňování sněhu Tisk Email

V době letošní sněhové kalamity jsme byli poměrně zaneprázdněni odstraňováním napadaného sněhu ze střech. Volající byli v podstatě ze dvou skupin. Buď měli (oprávněný) strach o propadnutí rovné střechy pod tíhou mokrého sněhu nebo sníh hrozil pádem ze šikmých střech na kolemjdoucí osoby a zaparkovaná vozidla. Veškeré práce jsme dělali pomocí lanové techniky s ohledem na místní specifika.

Celý článek...
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 Další > Konec >>

Strana 2 z 4

Náhodný obrázek

(c)2009 Hasici-Rescue ; Powered by Joomla!